Se spune ca daca te intalnesti cu un cosar ai noroc toata ziua. Nimeni nu se gandeste insa la cosari, poate doar cu exceptia zilei de 1 Martie, cand apar pe tarabe sub forma de martisor.
   Din pacate, noi suntem chemati mai mult atunci cand se produc tot felul de accidente. In rest, oamenii care isi monteaza centrale sau sobe cu gaze cred ca hornurile lor nu se infunda. Simpla functionare a unei centrale termice sau a unei sobe produce depuneri în timp pe interiorul cosului de fum. Gazele de ardere  provoacã un condens acid care macinã treptat interiorul cosului de fum traditional. Anumite specii de pãsãri nemigratoare obisnuiesc sã îsi facã cuib în hornurile caselor, deoarece aici fumul aduce cãldurã.
Un cos de fum trebuie verificat atat pe exterior si prin interior. Verificarea  se face  pentru a vedea daca au aparut fisuri, daca exista probleme de constructie, daca se respecta distantele fata de elementele de constructie combustibile  , daca exista usa de curatare,vizitare (care este obligatorie), daca respecta regimul de inaltime, etc. Daca sunt constatate nereguli,din cele mentionate, cosarul autorizat informeaza  clientul despre riscurile la care se expune si va face recomandari privind remedierea problemelor constatate.

Pentru depistarea si diagnosticarea problemelor ce pot aparea din multiple cauze, mai sus amintite, inspectiile sunt efectuate cu ajutorul ultimelor tehnologii, camere foto digitale, si camere in infrarosu conectate la monitoarele noastre

 

  • Auto interventie inscriptionat
  • camere de video-inspecţie simple şi în infraroşu și cameră foto cu stație de emisie-recepție
  • flexonet 20m lungime 
  • ​​anemometru
  • perii de oţel şi polipropilenă (pentru combustibil solid sau gaze) 
  • soluţii chimice pentru curăţarea şemineelor 
  • folii protectoare pentru mobilierul din incinta zonei de acţiune 
  • scule şi trusă de instalator  
  • lămpi halogen 
  • aspirator şi colector cenuşă
Abordare personalizata​
Excelenta si profesionalism
​​Alca Miral ofera servicii specializate cu scule profesionale, auto de interventie si folosim solutii dedicate pentru utilizarea in industria alimentara. Investiţiile făcute în aparatura profesională, echiparea maşinii de intervenţie cu toate cele necesare activităţii noastre si cu personalul calificat,  putem afirma ca serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate.
Investiţiile făcute în aparatura profesională, echiparea maşinii de intervenţie cu toate cele necesare activităţii noastre si cu personalul calificat,  putem afirma ca serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate.
Contacteaza-ne
All rights reserved ©ADelier.ro
0724 000 949 /0726 817 605